onsdag 9. juni 2010

Fisketid.no

For en tid tilbake møtte jeg noen gutter på Viken. De hadde vært ute å fisket, og gjort det bra! Fikk 4 stk wobblere av dem. Disse gutta driver en nettbutikk som heter FISKETID.NO, og ikke fisketing.no som jeg kom i skade for å skrive. Dette er også nå rettet opp i det opprinnelige innlegget:).

Ny Rorkultføler er på vei!!

Alt ordner seg til slutt (selv om det koster!)
Stener Ruud på Mjøsservice har fått tak i føleren jeg manglet, og som er svært vanskelig å skaffe! Det er bare å bukke å takke (å betale:). Er jeg heldig, sitter den i båten allerede under NM!
Flere har vært på utkikk etter denne rorkultføleren for meg, og Allan P samt noen andre har virkelig gjort seg fortjent til en takk for bryderiet med å hjelpe:). Har sendt en del mailer selv rundt omkring i verden, og tatt noen telefoner, uten å få napp. Men ALLE har svart på henvendelsen........, untatt SIMRAD Norge som tydeligvis ikke synes det var nødvendig å svare en bruker av deres utstyr. De har noe å lære om kundebehandling der i gården. Det viser vel hva de tenker om den vanlige mann i gata som har kjøpt deres produkter!! Blir nok ikke Simrad på meg neste gang, det er helt sikkert, og jeg håper også at andre vil merke seg dette!!!! Det finnes tross alt andre meget bra piloter og utstyr.

mandag 7. juni 2010

Rorkultføler til Simrad AP 14h

dDesverre har sannsyneligvis rorkult føleren min takket for seg etter 3 sesongers bruk! Personelig synes jeg dette er et noe kort liv for slike deler. Vi bruker jo dette utstyret bare halve året, og da snakker vi om 1 1/2 års bruk for min del. Og, etter det jeg har hørt er jeg ikke den eneste som har hatt problemer med denne føleren. Det værste er imidlertid at den viser seg nærmest umulig å få tak i. Kontaktet Mjøsservice i dag, og Stener Ruud sto på for å undersøke saken, men uten å lykkes. Ikke på lager hverken her i landet eller hovedlager. Muligens en annen kunne brukes, men denne har jeg hørt koster mye mer, og så må antakelig noe omprogrameres! Uansett, takk til Stener Ruud på Mjøssevice.
Så her sitter jeg altså (og kanskje flere med meg) med en autopilot til mange tusen kroner, som er ubrukbar fordi det ikke finnes deler å oppdrive!!! Synes dette er helt forkastelig. Hvis det er slik at denne føleren ikke lenger blir produsert, har importøren til Norge et stort problem.... Det er nemlig 5 års reklamasjonsrett her i landet. Jeg har i dag finlest lovverket, og derom er det ingen tvil. Importør/produktansvarlig har bevisbyrden for at produktet er brukt feil, eller på annen måte ødelagt av bruker. Etter hva jeg har hørt, og lest både på norske og utenlandske sider, kan det bli et problem!
Vi som er hobbyfiskere, og båtfolk kjøper utstyr for mange mange tusen kroner av disse folkene hvert år, og de lever av oss!
Jeg begynner å bli lei av å høre om autopiloter som slutter å fungere, ekkolodd/plottere som ikke fungerer som de skal, selv om utstyret er nytt, eller lite brukt. Det er tross alt oss de lever av!!!! Personelig synes jeg det er på tide med en reaksjon. Jeg finner meg ikke i å sitte med en dyr autopilot som jeg ikke får brukt på grunn av deler som ikke er å oppdrive eller er gått ut av produksjon!
Hvis noen har tips til meg, eller meninger om dette så gi meg beskjed!

fredag 4. juni 2010

Nattas største.


Ble til slutt 8-9 ørreter. Dette var den største som kom opp, 2,5kg. Mista en brukbar fisk på mogenen.

Feil sort:(


Gjedde på 8,5kg. Kunne tenkt meg en ørret i stedet!

onsdag 2. juni 2010

Stor fisk!


Gratulerer til Svein (veslegutt) med en skikkelig mjøsørret på 7,62kg. Dette var vel fortjent!

tirsdag 1. juni 2010

Kvelds tur.


Har sjekket piloten etter at den har tulla litt den siste tiden. Tar en liten tur og sjekker at alt virker. Kanskje det blir en liten fisk også.